Nezařazené

Tuhý šampon pro citlivou pokožku

Tuhý šampon Pure je vhodným kosmetickým přípravkem pro ty, kteří trpí:
ü lupénkou
ü lupy
ü ekzémy
ü mají suché a namáhané vlasy
ü mají citlivou vlasovou pokožku
zavřené oči
Ať už vás trápí jakýkoliv kožní problém, tuhý šampon Pure je šetrný a účinný. Nejenom, že vám pomůže ulevit od vašich problémů, ale zároveň poslouží i jako prevence a voní po pomerančích. Šampon Pure, obsahuje:
ü výtažek z léčivého měsíčku lékařského
ü vyživující olivový olej
ü posilující mořskou řasu
Vlasová pokožka nás dokáže potrápit nejen lupy, ale někdy i velmi svědivou a bolavou vyrážkou, jako je například atopický ekzému, nebo lupénka. Často se na vlasové pokožce může objevit také zarudnutí, svědění a pocit napjaté kůže. Právě tuhý šampón Pure je ideální proti těmto kožním potížím. Je čistý, neparfémovaný a nedráždivý.

Složení tuhého šamponu Pure

Šampón Pure totiž, obsahuje květ z měsíčku lékařského, který je velmi prospěšný právě v přírodní kosmetice a v tradičním bylinkářství. Mezi vlastnosti měsíčku lékařského právě patří:
ü léčení poškozené pokožky
ü napomáhání proti ekzémům
ü odstraňuje vřídky a akné
ü podporuje regeneraci kůže
ü napomáhá při popáleninách, omrzlinách a opruzeninách
ü klidní rozličná podráždění pokožky
ü mírní a léčí kožní choroby
ü bojuje proti plísním a kvasinkovým infekcím
ü ničí škodlivé mikroorganismy
hranaté lahvičky
Dále šampon Pure, obsahuje výtažky z mořské řasy, které mají vlastnost posilovat a ochraňovat pokožku hlavy před dehydratací. Zároveň mořská řasa napomáhá ke snadnějšímu rozčesávání vlasů. Mimo to je v šamponu Pure, obsažen rovněž olivový olej. Olivový olej je známý pro svoje blahodárné schopnosti, jako například:
ü zvláčňuje pokožku
ü hydratuje a chrání
Právě v olivovém oleji se macerují květy pomeranče a měsíčku lékařského. Tím se účinné látky, které tyto rostliny obsahují, dostávají hlouběji do pokožky hlavy a vlasy jsou potom lesklejší a zdravější.

Mohlo by se vám také líbit...