Zboží

Mořský kolagen

Já jako zdravotní sestra, tak dbám na to, abych měla opravdu zdravou a pestrou stravu. Patřím opravdu k těm lidem, hlavně k těm ženám, které také dbají o svou krásu. A to nejenom o krásu vnější, ale také krásu vnitřní. Protože opravdu si nedokážu představit, že by třeba byl nějaký den, abych třeba nemyslela na to, že se mám velice zdravě stravovat. A to nemyslím na mě kvůli tomu, že jsem jako dítě a dospívající trpěla obezitou, ale také kvůli tomu, že chci mít dlouhý a plnohodnotný život. Věřte mi, že jsem zažívala veliké peklo, když jsem měla jako dítě obezitu a mrzí mě, že mě rodiče nechali narůst do takové obezity, kdy to potom musela řešit i dětská lékařka.

Mořský kolagen je kvalitní.

Bylo mi vážně trapně. Opravu je mi taky líto třeba například těch náctiletých dívek, které už třeba mají nadváhu anebo velkou obezitu. Absolutně nechápu, jak tohle mohou jejich rodiče dovolit. Vždyť přece to dítě potom bude trpět. Bude trpět tím, že se mu budou smát ostatní děti a potom taky třeba můžou mít problémy si najít nějakého přítele. Ale tohle je ale vedlejší.

Miluji lososa.

To, kdybych měla mluvit sama o sobě, tak bych samozřejmě moc ráda cvičila, což taky dělám. A také užívám hydrolyzovaný rybí i kolagen. Pokud neznáte hydrolyzovaný rybí kolagen, tak se podívejte na webové stránky orcacollagen.cz, kde se dozvíte opravdu mnoho informací o tom, jak funguje kolagen. A proč ho máte užívat. Já sama jsem si tento kolagen velice oblíbila, protože díky kolagenu máme zdravější šlachy a klouby, protože nám to podporuje také kloubní chrupavku. A nejenom tohle. Hydrolyzovaný rybí kolagen je taky perfektní na pleť a na vlasy a na stav nehtů. Takže pokud máte opravdu suché a lámavé nehty anebo chcete podpořit krásu vaší pleti, tak vám doporučuji užívat opravdu kvalitní hydrolyzovaný rybí kolagen, se kterým budete jistě spokojené. Vážně zkuste svou krásu podpořit hydrolizovaným rybím kolagenem Orcacollagen.

Mohlo by se vám také líbit...